“ Bee venom mask-pomlajevanje s čebeljim strupom (Abeetoxin®) ”

Prejemajte e-novice!
Ocene & mnenja

Dobrodošli na strani, kjer lahko preberete ocene in mnenja o naših izdelkih in storitvah. Vsi komentarji so pristni in so jih podali kupci, ki so kupovali na naši spletni strani. Veseli bomo tudi vašega komentarja! Kliknite tukaj.

Imam občutjivo kožo in težko najdem kremo, ki bi mi v celoti odgovarjala. Vesela sem, da sem imela priložnost preizkusiti kozmetiko Heaven, ki me je navdušila s kvaliteto. Moji najljubši sta krema Age defiance in Bee venom maska. Hvala Blaž in ekipa, le tako naprej!- Alja
Ker imam zelo občutljivo kožo težko najdem kar mi odgovarja. Heaven kozmetika je zame najboljša izbira. Koža je lepa in lepo negovana. Top izdelki! - Bojana
Redno uporabljam masko s čebeljim strupom Silver Bee Venom kot nočno kremo. Všeč mi je, ker ne masti kože, saj je moja koža v osnovi mastna in težko najdem dobro nočno hranilno/vlažilno kremo, ki mi ne maši por. - Maja M.
Super kozmetika od a do ž. Blaž zelo si prijazen in profesionalen. - Nataša
Kupila sem vašo silk skin kremo. Je kar draga, ampak učinkovita.- Kristina
Navdušena sem nad kremo za mlado kožo in nad robčki ! :) Hkrati pa je potrebno pohvaliti tudi predstavnika za Slovenijo za odlično svetovanje pri nakupu, ki celotno izkušnjo s kozmetiko Heaven še izboljša. - Metka M.