“ Bee venom mask-pomlajevanje s čebeljim strupom (Abeetoxin®) ”

Prejemajte e-novice!
O organski kozmetiki Heaven

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Nega s kozmetiko Heaven lahko bistveno izboljša videz kože in se priporoča tudi pri stanjih kot so psoriaza, ekcem, akne ter mastna in nečista koža.

Dannii & DeborahDeborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti. Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu. Izdelki in nege obraza Heaven so danes na voljo v številnih državah kot so Španija, Nizozemska, Južna Afrika, Avstralija, Japonska, ZDA in drugeV vseh teh letih delovanja je kozmetika Heaven prejela številna priznanja v lepotni industriji ter zaupanje znanih osebnosti kot so Dannii Minogue, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham ter članice britanske kraljeve družine.

V paleti razkošnih organskih izdelkov Heaven najdete izdelke za nego obraza, telesa in las: čistilna mleka, tonike, hidrogele, vlažilne kreme, pilinge, oljne serume, mila za obraz in telo, šampone in balzame ter kreme in olja za učvrstitev kože telesa in boj proti celulitu in strijam. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.
Linija izdelkov za moške vsebuje vrhunske organske izdelke za nego obraza, britje, mila za telo ter nego telesa po športu.
Najnovešja linija izdelkov Stratosphere v čudoviti embalaži vsebuje izboljšane izdelke za še bolj opazne učinke na koži.

Preizkusite Heaven na svoji koži in znova zablestite v svoji naravni lepoti. Spoznajte zakaj tudi znane osebnosti izbirajo le najboljše kar lahko ponudi narava.

O podjetju in prodaji izdelkov Heaven

Heaven Health & Beauty Ltd je proizvajalec in distributor organske kozmetike Heaven. V več kot 25-letih delovanja v lepotni industriji je Deborah Mitchell pridobila bogate izkušnje, sposobnosti in tehnike, ki jih vsakodnevno uporablja za doseganje popolnosti v poslovanju podjetja, proizvodnji izdelkov in ustvarjanju licenčnih nega obraza in telesa. Inovativnost je le ena od njenih lastnosti, ki prispeva k razvijanju novih, še boljših izdelkov in neg obraza ter telesa.

Uspešnost podjetja Heaven Health & Beauty Ltd je povezana z razvojem lastnih tehnoloških postopkov, vestnostjo in izjemno učinkovitostjo zaposlenih, kreativnostjo in razvojem inovacij, izjemno PR-kampanjo in močno prisotnostjo blagovne znamke na trgu. Tako Deborah Mitchell kot njeni zaposleni so zavezani, da pri svojem delu neprestano strmijo k popolnosti. Podjetje razvija tudi svojo distributorsko mrežo z namenom, da bi bili izdelki Heaven dostopni v čimvečih državah po svetu.

Izdelki Heaven in licenčne nege obraza in telesa so danes na voljo v številnih salonih po svetu. V kolikor bi želeli v vašem salonu strankam ponuditi vrhunsko organsko nego nas prosimo kontaktirajte.

Prednosti sodelovanja s Heaven

 • V Veliki Britaniji proizvedena prestižna linija popolnoma naravnih in organskih izdelkov ter licenčne nege obraza in telesa, ki delujejo v sinergiji za doseganje opaznih rezultatov. Več kot 25 let delovanja v lepotni industriji, bogate izkušnje, znanje ter originalni design.
 • Priznana in večkrat nagrajena blagovna znamka, dostopna le preko prestižnih trgovin in salonov.
 • Majhna začetna investicija, takojšen zaslužek ob prodaji.
 • Internetna promocija preko spletne strani Heaven, ki letno doseže več kot millijon ogledov – in še narašča.
 • Nudimo podporo preko spleta in telefona, mogoče je naročanje preko spletne trgovine.
 • Koncept sodelovanja: trening – zaloga – prodaja.

Podpora, ki jo nudi Heaven

 • Standardni ali vam prilagojeni treningi. Pridobljeno znanje vam omogoča, da ocenite stanje kože in strankam ponudite tiste izdelke in nege obraza/telesa, ki jih res potrebujejo.
 • Pri organizaciji treningov smo fleksibilni in lahko trening organiziramo tudi v vašem salonu.
 • Nudimo širok izbor izdelkov, licenčnih neg in storitev, ki zagotavljajo opazne rezultate.
 • S treningi pridobite znanje o izdelkih, nasvete s področja marketinga, managementa in prodaje ter kako izvesti posvet s stranko po zaključeni negi.
 • Obveščanje in izobraževanje o novih izdelkih in negah obraza in telesa Heaven.
 • Branding – ohranite svojo prepoznavnost in dodajte Heaven v vaš portfolio.
 • Podpora preko telefona in spleta v kolikor potrebujete dodatne informacije.

Ste prava oseba?

Ste dinamični, imate odlične sposobnosti navezovanja medosebnih stikov, dobro organizirani, odprti in pripravljeni na učenje novih konceptov in tehnik? Za prodajo naših izdelkov morate imeti lastno podjetje/salon in zaželeno je, da ste kozmetična terapevtka/terapevt.

Če bi želeli več informacij prosimo izpolnite spletni obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.