“ Bee venom mask-pomlajevanje s čebeljim strupom (Abeetoxin®) ”

Prejemajte e-novice!
Nege

 • Bee Sting Facial

  Bee Sting Facial
  Trajanje nege: 60 min **

  Nega, ki je priljubljena pri številnih zvezdnicah, je bolj holistična terapija kot le nega obraza. Vključuje izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike, ki sproščajo obrazne mišice, jih učvrstijo in dvignejo. Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, se sprosti energija iz hrbtenice, kar daje opazne rezultate. Nega, ki traja 60 minut, vključuje ne le masažo obraza temveč tudi dekolteja, mišic ramenskega obroča, glave in stopal.


 • Willow bee facial

  Willow bee facial
  Trajanje nege: 60 min **

  Nega je namenjena osebam z nečisto kožo, razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Z organskimi izdelki uravnovesimo pH kože, s posebno masažno tehniko ter globinskim čiščenjem por delujemo proti kožnim nečistočam in posvetlimo pigmentacije. S čebeljim strupom v izdelkih sprostimo obrazne linije, učvrstimo kožo in delujemo proti staranju. Nega traja 45 minut, rezultati so vidni že po prvi negi, pri nečisti koži se priporoča redno, 1 x mesečno izvajanje.


 • Bee Slim

  Bee Slim
  Trajanje nege: 60 min **

  Nega je namenjena doseganju popolne kože telesa. Z organskimi izdelki, limfno drenažno masažo telesa ter prilagoditvi nege glede na potrebe stranke delujemo proti celulitu, strijam, odvajamo toksine in odvečno vodo iz telesa, gladimo kožo in razgrajujemo maščobne blazinice. Koža telesa je učvrščena saj spodbujamo nastajanje elastina. Nega traja 60 minut, rezulatati so vidni že po prvi negi, priporočena celotna terapija pa obsega 4-5 neg s katero dosežemo popoln videz kože.


 • Bee Peel Facial

  Bee Peel Facial
  Cena z DDV: Povprašajte v pooblaščenih salonih
  Trajanje nege: 30 min **

  Nega Bee Peel je namenjena doseganju popolnega tena kože. Osnova nege je nov izdelek Bee Peel. Ustvarjen je iz organske kokosove osnove, jabolka, sladkornega trsa in čebeljega strupa. Deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj pusti kožo gladko, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in napetost kože ter odebeli kožo tudi v globljih slojih kože. Rešitev za pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti ali izpostavljanja soncu. Učvrsti in napne kožo. Poenoti ten in zgladi kožo. Zmanjša videz brazgotin in odpravlja akne ter mozolje. Je izdelek, ki ga lahko uvrstimo med organsko kozmetiko in medicinsko pomlajevanje kože. Nego bi lahko opisali z besedami: “face lift v lončku” ali “kemični piling na organski način”.


** Includes dressing and undressing time