Prejemajte e-novice!
O nas

Organska nega kože

                                                           

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji.

               

Deborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti. Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu.

               

Deborah je usposobljena učiteljica lepotne nege in ima lastno izobraževalno središče, kjer se šolajo kozmetični terapevti iz celega sveta.

               

V nasprotju z večino priljubljenih izdelkov za nego kože, kozmetika Heaven kože ne masti, temveč ji dodaja vlago, ki napne kožne celice, zaradi česar je polt bolj sijoča in mladostna. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.

               

Nega s kozmetiko Heaven lahko bistveno izboljša videz kože in se priporoča tudi pri stanjih kot so psoriaza, ekcem, akne ter mastna in nečista koža.

               

V vseh teh letih delovanja je kozmetika Heaven prejela številna priznanja. Nedavno je Deborah Mitchell za leto 2013 prejela kar 10 nagrad Stevie (Stevie award®) v različnih kategorijah, ki se podeljuje le najbolj uspešnim podjetjem in posameznikom iz celega sveta. Heaven uporabljajo tudi številne znane osebnosti iz sveta glasbe, filma, športa ter celo članice britanske kraljeve družine. S svojim bogatim znanjem Deborah svetuje kako najbolje negovati svojo kožo in kako premagati težave s kožo ali neravnovesja v telesu, čemur vedno pristopa holistično z analiziranjem tako zunanjih kot notranjih vplivov.

               

Z uporabo organske kozmetike Heaven boste opazili kako nečistoče na koži izginjajo, vaš ten kože pa postaja mladosten in sijoč. Razliko boste lahko občutili takoj, po petih dneh pa bodo rezultati še bolj očitni. Heaven vam lahko spet povrne vašo naravno lepoto.

               

“Bodite zdravi in srečni – in vaša koža bo zasijala v svoji naravni lepoti!”

               

Deborah Mitchell