New website just launched

Piling Bee Peel

145,00 €
Na zalogi
ALI

Opis izdelka

To edinstveno, svežo formulo imenujemo tudi "facelift v lončku" saj spodbuja nastajanje kolagena, s čimer povečamo elastičnost in čvrstost kože. Z vsebnostjo organske kokosove osnove in glikolne kisline sladkornega trsa ta izdelek zgladi površino kože, zmanjša opaznost linij, brazgotin, temnih madežev, razširjenih por in odpravlja mozolje.Gre za intenzivni piling, ki hkrati globoko vlaži in napne kožo ter odstranjuje nečistoče globoko iz kožnih por. Na voljo v volumnu: 50 ml.
Primerno za vse tipe kože, pri občutljivi koži pustimo na koži le minuto.
Aqua, Glycolic Acid, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Acid, Stearic Acid, Cyclomethicone Glycerine, Synthalan CR, Phenoxyethanol, Microcare IM, Abeetoxin, Honey, Raw Cane Sugar, Caprylic/Capric Triglycerides (Organic Coconut Oil), Honey Extract, Apple Extract.
Nanesite na očiščeno kožo in na občutljivih predelih takoj sperite (na obrazu pustimo delovati najdlje 10 min). Uporabimo trikrat zapored-npr. tri zaporedne dni (lahko so med dnevi tudi presledki), zatem sledi daljši premor pred naslednjo uporabo. Kožo pred izpostavljanjem soncu zaščitite s kremo s SPF 50. Na pigmentacijah in mestih z debelejšo kožo (komolci, pete) lahko pustimo delovati tudi 20 min+, zatem speremo.
Mnenja o produktu

Napišite oceno izdelka

Opazili ste nas v
INSTAGRAM @heaven_slovenia