New website just launched

Maska s čebeljim strupom Black Bee Venom

278,40 €
Na zalogi
ALI

Opis izdelka

Ta prepoznaven izdelek je nadgradnja maske Silver Bee Venom. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maska Black Bee Venom vsebuje četrtino redkega čebeljega strupa, ki je sicer sestavina maske Gold Bee Venom. Na voljo v volumnu: 60 ml.
Primerna za vse tipe kože, odlična za zrelo, suho ali poškodovano kožo, kožo z ekcemom ali rozaceo.
Deionised Water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Marshmallow DC Herb Ext (Althea officinalis), Honey Extract, Glyceryl Stearate, Cetiol SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Silica, Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), Arutea Ekisu, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lavender Essential Oil (Lavandula angustifolia), Beta-Carotene, Rose Essential Oil (Rosa Damascena).
Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Uporabite jo samostojno kot kremo ali po vrhu vlažilnih krem ali serumov. Lahko jo uporabimo kot masko v debelejši plasti, pustimo delovati 10 minut in zatem speremo oz. pustimo čez noč.
Mnenja o produktu

Napišite oceno izdelka

Opazili ste nas v
INSTAGRAM @heaven_slovenia