New website just launched

Milo za obraz Cleanse & Foam

33,10 €
Na zalogi

* Zahtevana polja

33,10 €

Opis izdelka

Gre za peno za obraz, ki deluje kot nežni neabrazivni piling z namenom, da izboljša elastičnost kože, normalizira pretirano izločanje olja v koži in pretirani sijaj na T-predelu. Vsebuje organsko esencialno olje mandarine, ki pomaga pri normalizaciji problematične kože in obenem vzdržuje vlažnost v koži. Z vsebnostjo organskega korenčkovega olja, ki je vir vitamina A, pena za obraz tudi pomlajuje in obnavlja kožo. Na voljo v volumnu: 45 ml in 145 ml.
Primerna za vse tipe kože, še posebno za kožo, ki se stara. Osebe z zelo občutljivo kožo lahko pokažejo preobčutljivost na citronsko kislino.
Deionised Water (Aqua), Surfac B4 (Cocamidopropyl Betaine), Salt (Sodium Chloride), Soapwort DC Herb Extract (Saponaria Officinalis), Waglinol HE (PEG-7-Glyceryl Cocoate), Organic Mandarin Essential Oil (Citrus Nobilis), Citrus Vulgaris (Neroli Essential Oil), Sodium Lactate - Sodium PCA, Hydrolysed Vegetable Organic, Protein Asparagus (Officinalis), Sodium Phosphate Organic, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
Nanesite s prsti na obraz in vrat zjutraj in zvečer, vmasirajte s krožnimi gibi, da odstranitev nečistoče in spodbudite produkcijo kolagena. Sperite s toplo vodo.
Mnenja o produktu

Napišite oceno izdelka

Opazili ste nas v
INSTAGRAM @heaven_slovenia