New website just launched

Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom

18,00 €
Na zalogi

* Zahtevana polja

18,00 €

Opis izdelka

Maska je najbolj prepoznaven izdelek Deborah Mitchell. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maska Silver Bee Venom vsebuje čebelji strup čebel delavk. Na voljo v volumnu: 5 ml, 30 ml in 60 ml.
Primerna za vse tipe kože, odlična za zrelo, suho ali poškodovano kožo, kožo z ekcemom ali rozaceo.
Deionised Water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Marshmallow DC Herb Ext (Althea officinalis), Cetiol SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Rose Essential Oil (Rosa Damascena) , Silica, Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), Arutea Ekisu, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lavender Essential Oil (Lavandula angustifolia), Beta-Carotene, Glyceryl Stearate, Honey Extract.
Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Uporabite jo samostojno kot kremo ali po vrhu vlažilnih krem ali serumov. Lahko jo uporabimo kot masko v debelejši plasti, pustimo delovati 10 minut in zatem speremo oz. pustimo čez noč.
Mnenja o produktu

Napišite oceno izdelka

Opazili ste nas v
INSTAGRAM @heaven_slovenia